Snel 1000 Euro lenenSnel 1000 euro lenen : Heeft u snel geld nodig?

Heeft u met spoed geld nodig? U kunt via verschillende financiële dienstverleners tot de 1000 euro vrij makkelijk lenen, vaak zonder dat de financiële dienstverlener een BKR toetsing doet.

Er zijn verschillende manieren om snel uw lening rond te krijgen. Zo is er naast de persoonlijke lening en het doorlopend krediet ook een Mini Lening. Met een mini lening kunt u snel 1000 euro lenen.

Snel 1000 euro lenen :Wat is dat een Mini Lening?

Via het internet kunt u makkelijk en snel een mini lening aanvragen, dit kunt u doen bij: www.minilening.nl en bij www.eurototaal.nl. U hoeft geen dik pak papier werk in te vullen, vaak is het met een mini lening al genoeg om een kopie van uw loonstrook samen met een kopie van uw identiteits-bewijs aan te leveren.

Snel 1000 euro lenen : Waar moet ik rekening mee houden?

Waar u wel rekening mee moet houden is dat met een mini lening (of flitskrediet), geen rente betaald word over de lening/ krediet, in plaats daarvan berekenen de financiële dienstverleners die dit aanbieden soms transactie kosten. Normaal gesproken betaald u een mini lening binnen 30 dagen terug. Doet u dit niet dan komen er hoge kosten (een soort van boete) bovenop het geld dat u al had geleend, als de financiële dienstverlener rente berekend dan krijgt u te maken met woeker rentes.

Het is dus erg belangrijk dat u de mini lening op tijd terug betaald, zo om hoge kosten te voorkomen. Een mini lening kan erg makkelijk zijn als u even krap bij kas zit en bijvoorbeeld de huur moet betalen.

Het voordeel van een mini lening is dat u binnen 48 uur geld op uw rekening heeft staan!